StrainMaster - un sistem de ultima generatie bazat pe analiza optica pentru determinarea exacta a formei, tensiunilor interne si deformatiilor pentru corpuri solide sau structuri granulare. Acest sistem imbina perfect calitatea superioara a componentelor hardware cu algoritmi avansati de Digital Image Correlation (DIC) pentru a oferi un instrument de analiza in domeniul analizei materialelor.

Pachetul software de ultima generatie Digital Volume Correlation (DVC) ofera o noua perspectiva de analiza. Acest software permite identificarea defectelor si imperfectiunilor, inainte ca acestea sa poata fi prezente si completeaza aceste informatii din structura interna a materialului cu informatii cu privire la distributia tensiunilor mecanice si deformatii in zona discontinuitatilor.

Brosura PDF

Compania LaVision a fost fondata in anul 1989 in Gottingen - Germania, iar primele modele de sisteme bazate pe procedee de analiza optica foloseau exclusiv iluminarea laser ceea ce a generat  si numele companiei LA (LASER) VISION. De la inceperea activitatii, LaVision este lider pe piata sistemelor de imagistica laser, fiind un producator apreciat in aplicatii de mecanica fluidelor, combustie si analiza proceselor de injectie, analiza particule si tensometrie optica.

Datorita metodei de investigare non-intruziva, sistemele LaVision ofera capabilitati unice pentru analize multi-parametru cu rezolutie spatiala si temporal foarte ridicate.