SprayMaster - Sistem de analiza folosind procedee optice si iluminare cu laser pentru analiza proceselor de pulverizare/ injectie/ spray: caracterizarea geometrica, analiza masa lichida/ vapori, distributia dupa marime a particulelor, campuri de curgere, flux masic, fenomene de evaporare si propagare.

Aceasta solutie este potrivita atat pentru aplicatii de Cercetare-Dezvoltare, cat si pentru aplicatii de control al calitatii.

Brosura PDF

Compania LaVision a fost fondata in anul 1989 in Gottingen - Germania, iar primele modele de sisteme bazate pe procedee de analiza optica foloseau exclusiv iluminarea laser ceea ce a generat  si numele companiei LA (LASER) VISION. De la inceperea activitatii, LaVision este lider pe piata sistemelor de imagistica laser, fiind un producator apreciat in aplicatii de mecanica fluidelor, combustie si analiza proceselor de injectie, analiza particule si tensometrie optica.

Datorita metodei de investigare non-intruziva, sistemele LaVision ofera capabilitati unice pentru analize multi-parametru cu rezolutie spatiala si temporal foarte ridicate.