ParticleMaster - poate masura simultan dimensiunea, forma si viteza particulelor individuale, picaturilor sau bulelor in curgere gazoasa sau lichida. Achizitia de date si analiza interactiva de imagine cu generare rapida de rezultate sunt realizate de modulul software ParticleMaster - DaVis.

Configuratii disponibile adaptate diverselor apliicatii:

ParticleMaster inspex: sistem robust ce furnizeaza rezultate reproductibile pentru aplicatii industriale si de control calitate

ParticleMaster Shadow: sistem ce ofera flexibilitate in aplicatii de cercetare-dezvoltare

ParticleMaster IMI: sistem ce foloseste metoda interferometrica pentru picaturi foarte mici sau aplicatii putin dense

Brosura PDF

Compania LaVision a fost fondata in anul 1989 in Gottingen - Germania, iar primele modele de sisteme bazate pe procedee de analiza optica foloseau exclusiv iluminarea laser ceea ce a generat  si numele companiei LA (LASER) VISION. De la inceperea activitatii, LaVision este lider pe piata sistemelor de imagistica laser, fiind un producator apreciat in aplicatii de mecanica fluidelor, combustie si analiza proceselor de injectie, analiza particule si tensometrie optica.

Datorita metodei de investigare non-intruziva, sistemele LaVision ofera capabilitati unice pentru analize multi-parametru cu rezolutie spatiala si temporal foarte ridicate.