FluidMaster - solutiile de imaginistica laser sunt recunoscute pentru rezultatele furnizate in aplicatii de dinamica a fluidelor. Instantanee 2D si 3D sunt capturate cu rezolutie mare spatiala si temporala.

Solutia FluidMaster determina proprietatile scalare  de curgere, precum: concentratia, fractia amestecului, compozitia fluidului sau temperatura in diverse aplicatii de dinamica fluidelor.

Brosura PDF

Compania LaVision a fost fondata in anul 1989 in Gottingen - Germania, iar primele modele de sisteme bazate pe procedee de analiza optica foloseau exclusiv iluminarea laser ceea ce a generat  si numele companiei LA (LASER) VISION. De la inceperea activitatii, LaVision este lider pe piata sistemelor de imagistica laser, fiind un producator apreciat in aplicatii de mecanica fluidelor, combustie si analiza proceselor de injectie, analiza particule si tensometrie optica.

Datorita metodei de investigare non-intruziva, sistemele LaVision ofera capabilitati unice pentru analize multi-parametru cu rezolutie spatiala si temporal foarte ridicate.