Brosura PDF

Smarttech 3D MED - productie SMARTTECH3D

Scaner optic pentru aplicatii medicale – cea mai avansata tehnologie dedicata aplicatiilor de digitizare a corpului uman


Aplicatii in medicina

Ultima generatie a liniei de produse SMARTTECH3D MED este o solutie complexa dedicata aplicatiilor de digitizare precisa a corpului uman. Acest sistem utilizeaza lumina alba, permitand persoanei scanate sa se simta confortabil in timpul procesului. Rezultatele digitale permit alcatuirea rapida a planului de inteventie pentru echipa medicala, analiza rapida si detaliata a leziunilor, prototiparea rapida a unei proteze sau vizualizarea in detaliu a formelor si suprafetelor. Utilizand rezultatele obtinute, se poate crea un model virtual al corpului uman ceea ce permite efectuarea de masuratori multiple, sectiuni si analize dimensionale detaliate.

Aplicatii in securitate

Tehnologia de scanare 3D poate fi folosita si in sectorul asigurarii securitatii. Noi metode de indentificare a persoanelor sunt disponibile in prezent, bazate pe caracteristicile particulare ale corpului uman. Folosind un scaner 3D se pot opbtine arhive digitale cu persoane, ceea ce nu doar va usura procesul de identificare, dar permit efectuarea de simulari ale schimbarilor de infatisare.

Grafica computerizata

Solutia de scanare si digitizare SMARTTECH3D MED poate fi folosita cu succes de artisti grafici. O mesa de triangulatie color care reprezinta modelul scanat poate fi obtinuta cu usurinta in cateva minute, permitand concentrarea eforturilor catre alte aspecte ale procesului de animatie.

Principalele avantaje oferite:

  • PRECIZIE RIDICATA – sistemul SMARTTECH3D MED este calibrat de catre producator conform standardului VDI/VDE 2634 si astfel echipamentul pentru masuratori digitale este verificat metrologic.
  • USURINTA IN UTILIZARE – sistemul SMARTTECH3D este un sistem complet functional din momentul receptiei. Utilizarea acestuia nu necesita cunostinte avansate sau experienta din partea utilizatorului. Interfata software intuitiva ofera posibilitati de analiza a datelor usor de inteles si aplicat.
  • RAPIDITATE – procesul de digitizare a corpului uman nu a fost niciodata atat de rapid. Scanerul poate masura peste 1 mil de puncte in doar 0,2 secunde.