MICRON3D green stereo este cel mai precis scaner 3D de pe piață, conceput pentru operațiuni de fabricație care valorizează soluțiile tehnologice în conformitate cu Industry 4.0. MICRON3D green stereo este ideal pentru controlul calității sau aplicații de inginerie inversă.

MICRON3D green stereo utilizează lumină LED verde care măsoară lungimi de undă de 520 nm, care, împreună cu filtrele de lumină utilizate, reduc impactul schimbării condițiilor de lumină asupra măsurătorii.
 

În plus, scanerul 3D de la SMARTTECH include două detectoare monocrome, care permit reproducerea mult mai precisă a structurii suprafeței. Utilizarea iluminatului LED asigură o speranță de viață maximă și ani de funcționare fără probleme.

MICRON3D green stereo verde este un instrument de metrologie calibrat profeșional și fabricat și este certificat de producător conform standardului german VDI / VDE 2634. Precizia măsurătorii poate fi confirmată în plus de un certificat al oricărui laborator independent de metrologie acreditat.
 

Scanerul este acoperit de o garanție de 12 luni și suport tehnic complet oferit de cei mai buni experți în scanare 3D. Aceasta înseamnă că puteți conta ajutorul echipei noastre cu experiență în fiecare etapă a scanării 3D.