Brosura PDF

MICRON 3D COLOR 24 Mpix - productie SMARTTECH3D

Aceasta solutie complexa este utilizata pentru aplicatii de digitizare cu precizie si detalii fine si unde este esential sa fie obtinute informatii cu privire la culoare. Este sistemul recomandat pentru proiecte de documentare unde forma si textura sunt elemente esentiale.

Micron 3D color este un scaner 3d dedicat aplicatiilor de arhivare si documentare precisa a obiectelor arheologice, de patrimoniu, artistice si de cultura in general. Combinand cea mai mare densitate de puncte pe care un sistem optic o poate oferi (peste 1000 puncte/mm2) cu posibilitatea de capturare si codare a informatiei de culoare pe 24 biti, permite documentare celor mai mici detalii ale reperului scanat, precum micro zgarieturi si urme ale procesului de fabricatie sau a uneltelor utilizate pentru fabricatie.

Acest sistem ce foloseste tehnologie avansata a fost proiectat sa permita utilizatorilor incepatori sa obtina facil rezultate remarcabile. Datorita optiunii prezenta la toata gama de scanere Smart Tech 3D - plug-and-scan (conecteaza si scaneaza), acest echipament este complet functional imediat ce este montat; calibrarea la fiecare utilizare nu este necesara.